detector.media
13.11.2008 16:31
Нацрада назвала 53 канали, заборонені до трансляції в Україні
Нацрада з питань телебачення та радіомовлення назвала канали, трансляція яких в Україні офіційно заборонена. Перелік іноземних каналів, ретрансляція яких на території України обмежується – офіційно – згідно з ч. 1 ст. 42 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» станом на 06.11.2008, було розіслано представникам Національної ради в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі з інструкцією при відповідних запитах користуватися цими матеріалами як інформаційними. До цього Нацрада уникала друкувати списки «заборонених» каналів, натомість пропонувала списки каналів, трансляція яких в Україні не обмежується.
 
Перелік іноземних телеканалів, ретрансляція яких на території України обмежується згідно з ч. 1 ст. 42 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» станом на 06.11.2008
 
REN TV
 
РТР - планета
 
Мир-ТВ
 
Планета СПОРТ
 
Перший національний канал Республіки Білорусь
 
Первый музыкальный
 
Kinomania
 
MCM
 
MCM POP
 
TiJi
 
Trace
 
Юмор ТВ
 
XXL
 
СПАС
 
Русский Экстрим
 
24 Док
 
365 дней ТВ
 
Hustler TV
 
Inter AZ
 
Премьера
 
Киноклуб
 
Кинохит
 
МНОГОсерийное ТВ
 
Киносоюз
 
Наше новое кино
 
Русская ночь
 
Индия тВ
 
Ля-минор ТВ
 
Татарстан „Новый век”
 
Caspio Net
 
Авто плюс
 
World Made Channel
 
Love Music
 
ModaNonStop
 
Канал 88
 
Хочу
 
Домосед
 
Облака
 
Родное слово
 
Детский
 
Благовест
 
ТБН
 
Zоопарк
 
ТНТ
 
Российский канал боевых искусств
 
Иллюзион+
 
TVP Kultura
 
TVP 3
 
Союз
 
Люкс ТВ
 
Sarafan
 
Eurotic Club
 
Комедия ТВ
 
та інші.
 
Зауважимо, що ч.1. ст. 42 звучить так: «Ретрансляція телерадіопрограм , зміст   яких відповідає   вимогам   Європейської конвенції про транскордонне телебачення на території України не обмежується. Порядок ретрансляції регулюється цим Законом» (текст закону можна переглянути тут).  
 
В перелік «заборонених» каналів, крім російських, обмеження на ретрансляцію яких традиційно аргументується тим що країна, з якої ведеться мовлення, не належить до ЄС та не ратифікувала Конвенцію про транскордонне мовлення, також потрапили і європейські мовники, приміром, польські (TVP  3, TVP Kultura) та нідерландські (World Made Channel).
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY