detector.media
11.11.2008 09:55
Олеся Терещенка вже звільнено, Добровольська і Безулик наступні? (ОНОВЛЕНО)
Ведучого «1+1» Олеся Терещенка звільнено із мотивацією «відсутність контакту з аудиторією». Про це в коментарі газеті «Сегодня» сказала ведуча «1+1» Людмила Добровольська.
 
10 листопада, коментуючи своє перебування поза ефіром та чутки про можливий перехід на роботу в Національну телекомпанію України, Олесь Терещенко сказав, що «перебуває у творчій відпустці» і чекає рішення керівництва щодо можливості повернення в ефір.
 
Щодо своїх перспектив залишатися у штаті «1+1» Людмила Добровольська зазначила: «Поки що я офіційно перебуваю у штаті телеканалу, але ж ви бачите, що я не в ефірі. Тому побоювання є, тим більше, що деяких наших уже звільнили».
 
Анна Безулик, коментуючи газеті своє можливе звільнення після закриття програми «100% Україна», сказала: «Навіть якщо ваша новина правдива, це не привід для шоку та засмучення. Останній раз я зустрічалася з керівництвом, себто генеральним директором групи компаній «1+1» Олександром Ткаченком, ще у вересні. Тоді творча група проекту «Я так думаю» розробила низку ідей щодо програми, що й було подано на його розгляд. Відповіді він не дав дотепер, тому чи існуватиме цей проект, і в якому вигляді – поки що не знаю». Раніше «Медіабізнес» повідомляв, що керівництво «1+1» прийняло рішення розпустити команду «Я так думаю».
 

«Чутки я не коментую. Що ж до побоювань колег, то ми найближчим часом із ними зберемося та обговоримо це особисто», - прокоментував цю інформацію газеті Олександр Ткаченко. За інформацією джерел «ТК», така зустріч може відбутися вже 11 листопада.

 

Як повідомила 11 листопада Людмила Добровольська, у коментарі, який вона давала газеті «Сегодня», йшлося не про звільнення, а про усунення від ефіру Олеся Терещенка.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY