detector.media
07.11.2008 17:13
Черкаські «Губернские ведомости» і кіровоградські «Ведомости плюс» - «джинсові лідери» регіону
За підсумками моніторингу, проведеного Черкаською обласною молодіжною громадською організацією «Асоціація молодих правників» з 1 по 31 жовтня, визначено друковані ЗМІ та інтернет-ресурси, які найбільше розміщують матеріалів, які не відповідають журналістським стандартам. Про це повідомляє ІМІ.
 
Було досліджено публікації 6 друкованих ЗМІ в Черкасах, 6 в Кіровограді, а також по 2 інформаційних інтернет-ресурси цих регіонів. У моніторингу взяли участь завідувач кафедри журналістики Черкаського національного університету Тетяна Бондаренко, журналіст Володимир Чос та голова Кіровоградського прес-клубу Вікторія Талашкевич.
 
Було виявлено 71 матеріал із ознаками невідповідності до журналістських стандартів. Зокрема у Черкасах у газеті «Губернские ведомости» - 11 матеріалів, «Нова молодь Черкащини» - 8, «Антенна» - 6, «Акцент» -4, «Вечірні Черкаси» - 3, «Ранкова пошта» - 2.  В інтернет-виданні «Провінція», www.pro-vincia.com.ua – 7, «Прес-центр», www.pres-centr.ck.ua - 3.
 
У Кіровограді в газеті «Ведомости-плюс» - 8 матеріалів, «Украина-центр» - 7, «Діалог» - 3, «Вечірня газета» - 2, «Кіровоградська правда» - 2; в інтернет-виданні «Весь Кіровоград», www.kirovograd.net – 6, «Кіровоградські новини», www.kr-news.com.ua – 3.
 
Моніторинг здійснюється в рамках проекту «Рух за відповідальну журналістику», який реалізується ЧОМГО «Асоціація молодих правників» за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY