detector.media
06.11.2008 13:08
«Контракти» скорочують штат і зарплати
Діловий тижневик «Контракти», який входить до видавничої групи «Галицькі контракти», скорочує штат працівників та зарплати. Про це «Телекритиці» стало відомо з власних джерел.
 
За інформацією працівників видавництва, кільком журналістам «Контрактів» запропонували написати заяви на звільнення у зв’язку зі скороченням штату. Щоб не витримувати передбачені трудовим законодавством два місяці, заяви вимагають датувати серпнем місяцем. При цьому зарплату тих, хто залишиться працювати, обіцяють скоротити.
 
Президент видавничої групи «Галицькі контракти» Володимир Чеповий не заперечував інформацію «ТК», проте уточнювати її не став: «Зараз ведуться підрахунки, як і в усіх медіа. Розглядаються абсолютно всі варіанти оптимізації витрат в умовах кризи. Перш за все – скорочення кількості шпальт, потім усе інше». За його словами, рішення про конкретні антикризові дії будуть прийняті найближчим часом і вони стосуватимуться усіх видань групи.
 
Необхідність скорочення витрат постала передусім через скорочення рекламних доходів на 10%. «У нас чудова передплата, шикарні продажі. Тому що за таких економічних обставин ділові видання для читачів – як таблетка від хвороби. І я вважаю, що ділові видання постраждають менше за інші, а тим більше видання нашого видавництва, у якого великий запас міцності. Проте ми не благодійники, і скорочення реклами змушує провести оптимізацію», зазначив пан Чеповий.
 
 «Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY