detector.media
06.11.2008 09:39
За перемогою Обами стежили 65 мільйонів американських телеглядачів

Приблизно 65 мільйонів глядачів американських телеканалів стежили у прямому ефірі за підбиттям підсумків президентських виборів, повідомляє Lenta.ru 

Найбільшу аудиторію - 13,1 мільйона глядачів - «Ніч виборів» зібрала на каналі ABC News. Ведучі цього каналу виходили в ефір із Таймс-скверу у Нью-Йорку, де були встановлені три величезних відеоекрани із результатами голосування.
 
Друге місце зайняв телеканал CNN, «Ніч виборів» на якому подивилися 12,3 мільйона глядачів. Кореспонденти цього каналу, що передають інформацію з місця подій, з'являлися у студії у вигляді голограм. Нова 3D технологія, застосована на CNN у «Ніч виборів», нагадувала глядачам кадри із «Зоряних воєн».
 
Третє місце зайняв телеканал NBC, що вів трансляцію від Рокфеллер-центру в Нью-Йорку, проектуючи на ковзанку карту США, а на будинки - 11-поверхові діаграми з результатами голосування. 

У 2004 році за виборами президента США на NBC спостерігали 15,2 мільйона телеглядачів, а CNN тоді залучив до екранів трохи понад 6 мільйонів американців.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY