detector.media
06.11.2008 07:17
Нацрада погодила документи про підтримку вітчизняного телевиробництва та інформаційних заходів «Україна-НАТО»
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 5 листопада погодила два проекти офіційних документів: проект заходів щодо державної підтримки створення та розповсюдження телевізійних і радіопрограм вітчизняного виробництва і проект Указу Президента України «Про цільовий план Україна-НАТО».
 
Зокрема, серед заходів на підтримку вітчизняного телевиробника пропонується внести зміни до закону «Про телебачення і радіомовлення» щодо створення фонду підтримки телефільмовиробництва. До фонду має скеровуватися 50% коштів, що надійшли до держбюджету від сплати податку на рекламу.
 
Також в переліку протекціоністських заходів ідеться про прискорення прийняття програми переходу на цифрове мовлення та програми технічного переоснащення Концерну РРТ, активізацію робіт з проведення конверсії частотного ресурсу тощо.
 
В іншому погодженому документі – проекті Указу Президента «Про цільовий план «Україна-НАТО» до інформаційної сфери має стосунок згадка про те, що має здійснюватися регулярне інформування громадськості про хід та результати виконання заходів співробітництва України з НАТО. 
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY