detector.media
05.11.2008 18:38
Дитячий телеканал «Просвіти» «Малятко-TV» отримав ліцензію на супутникове мовлення
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 5 листопада вирішила видати ліцензію на мовлення телеканалу «Малятко-TV», засновником і власником якого є Володимир Кметик, у минулому – заступник голови Держкомтелерадіо, віце-президент НТКУ. У редакційній раді каналу – депутат Верховної Ради та беззмінний керівник «Просвіти» Павло Мовчан (БЮТ). Сума ліцензійного збору становить 52 тисячі гривень.
 
Іншу заявку пана Кметика щодо каналу «Family-TV» Нацрада відхилила: тільки четверо з членів Нацради проголосували за «Family-TV» (для прийняття позитивного рішення потрібно мінімум 5 голосів «за»).
 
За задумом засновників, канали «Малятко-TV»  і «Family-TV» мали працювати на різні цільові аудиторії: «Малятко-TV» - є дитячим каналом на аудиторію до 14 років, а «Family-TV» був заявлений як канал «позитивних сімейних цінностей» для глядачів від 14 до 25.
 
Питання щодо цих телеканалів Нацрада розглядала вже вчетверте, вимагаючи від засновників доопрацювати концепції каналів й надати Нацраді для прийняття рішення більше конкретної інформації. Голосуючи «за» видачу ліцензії телеканалу «Малятко-TV», член Нацради Тетяна Лебедєва зауважила, що канал так і не виконав побажань Нацради, тож отримує «ліцензію авансом», бо в українському телепросторі бракує дитячих мовників.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY