detector.media
04.11.2008 17:09
Чотири супутникові телеканали «4TV» належать Прутніку?

Чотири телеканали групи «4tv», за інформацією джерел «ТК», можуть бути пов’язані з Едуардом Прутніком, народним депутатом України, екс-головою Держтелерадіо та екс-власником телеканалу НТН.

 
Сам пан Прутнік не підтвердив своєї майнової причетності до чотирьох нових телеканалів «Турбюро», Goldberry, People та RTV, обмежившись коротким коментарем: «Мое дело – стратегия»...
 
Конкретні запитання до менеджменту телевізійного холдингу «4tv» пан Прутнік попросив надіслати до свого прес-секретаря Вікторії Максимовської (режисер, екс-керівник спецпроектів «Інтера» – «На лінії вогню», «Спекор», «Ігри патріотів»; під час виборів 2004 року працювала на політтехнологічній програмі «Народна платформа»), з адреси якої «ТК» і отримала відповіді від Геннадія Береста – почесного голови медіа-групи «4tv».
 
Як повідомив «ТК» пан Берест, на нових телеканалах працюють «видатні зірки шоу-бізнесу» Едуард Приступа , Борис Абрамов, Лілія Виноградова, Юлія Смаченюк, а також Ольга Животкова (співачка Бажана) та Наталя Валевська.
 
Очолюють телеканали «професійні керівники з багаторічним досвідом роботи на телебаченні»: Василь Вакулко – генеральний продюсер «4tv», Олексій Хоменко – продюсер, Артем Зосименко – головний редактор каналів.
 
Попри те, що засновниками каналів є компанії, що входять у Mediamarket Group, це рекламно-комунікаційне агентство не розглядається як єдиний претендент на продаж реклами на каналі. «Наразі проводяться переговори з кількома рекламними агенціями щодо продажу реклами на наших каналах», – сказав пан Берест «ТК».
 
Цільову аудиторію визначають як «аудиторію молодих, динамічних, платоспроможних людей». А на пряме запитання «ТК», чи є канали «Турбюро», Goldberry, People та RTV мовниками чи радше рекламними носіями, Геннадій Берест відповів, що «передусім запуск телеканалів «4tv» для нас є культурним проектом».
 
До складу Mediamarket Group входять: ММG Odessa – регіональне представництво в Одесі;; VIP Group – креативна група; Atelier – дизайнерське бюро;  Media Masters – розробка та просування веб-сайтів; а також компанії, що є засновниками телеканалів групи – Форсаж  (організація та проведення автомобільних open-air проектів) та ММG Sport (спортивный маркетинг). У Mediamarket Group обслуговуються клієнти luxury сегменту, зокрема «Баядера-Імпорт» (торгові марки Johnnie Walker, Bailey’s, Jose Cuervo) та «Helen Marlen Group».
 
«Детектор медіа»
 
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY