detector.media
03.11.2008 15:49
Проект «Перший громадський» змінить формат і розшириться
Обсяг щоденного мовлення проекту «Перший громадський», що виходить в ефірі Київської держвної регіональної ТРК та обласних державних ТРК, буде збільшено до 2,5 годин. Таке рішення було ухвалене на колегії Державного комітету телебачення і радіомовлення 30 жовтня.
 
До кінця року КДРТРК повинна підготувати пропозиції щодо зміни формату проекту. «Ми вже маємо думки з приводу того, чим наповнювати ефір. Але нам треба звернутись до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, аби внести деякі зміни до ліцензії. Те саме треба зробити і всім ОДТРК, щоб у нас був спільний, вписаний у всі ліцензії формат», - сказав «Детектор медіа» генеральний директор КДРТРК Віктор Пасак.
 
Зараз «Перший громадський», який існує з серпня 2007 року, являє собою півгодинну інформаційну програму «Час країни», після якої виходить 5-7-хвилинний проект «Поза часом».
 
У листопаді КДРТРК та обласні телерадіокомпанії матимуть змогу двічі вийти одночасно в ширших часових рамках. Київська державна регіональна телерадіокомпанія на виконання Указу Президента України підготувала до Дня пам’яті жертв Голодомору 32-33 –х років дві серії документального фільму «33-й», який буде демонструватися одночасно на всіх обласних ТРК 19-20 листопада. Автор і режисер фільму «33-й» (перша серія «Материнський спомин», друга «Материнський заповіт») – лауреат Шевченківської премії заступник гендиректора КДРТРК Леонід Мужук.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY