detector.media
02.11.2008 21:15
Чернігівська міськрада злякалась громадських організацій і запроваджує акредитацію для журналістів
Чернігівська міська рада запроваджує акредитацію для журналістів. Про це йдеться в офіційному повідомленні, розміщеному на сайті ради із посиланням на заступника міського голови Станіслава Віхрова.
 
«Підставою для такого рішення став інцидент на засіданні сесії міської ради. Зі слів Віхрова, у засіданні сесії без запрошення і реєстрації брали участь представники громадської організації, видаючи себе за журналістів. Спочатку вони з відеокамерою працювали у коридорі, оскільки на вимогу не пред'явили журналістське посвідчення. За деякий час хлопці вже демонстрували  посвідчення "журналіст громадської організації" і вимагали допустити їх до сесійної зали, заявляючи про перешкоджання діяльності журналістів», - йдеться у повідомленні.
 
Пан Віхров назвав непорядною такою поведінку, адже «вже не першу сесію представники даної громадської організації намагаються потрапити на засідання, демонструючи посвідчення чи журналістів, чи "журналістів громадської організації", міняючи посвідчення буквально за годину».
 
Порядок акредитації готуватимуть юридичний відділ та відділ зв’язків із громадськістю міської ради.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY