detector.media
31.10.2008 12:10
Eurosport перевів розрахунки з кабельниками в гривню та хоче транслювати українські спортивні події
Канал Eurosport із жовтня приймає оплату за право ретрансляції каналу в національній валюті. Про це «Детектор медіа» повідомив представник дніпропетровської агенції «Візит» (представник Eurosport в Україні) Андрій Семченко. За його словами це питання розглядалося близько двох років. «Є групи компаній в Україні, які не мають валютних контрактів і не могли оплачувати у валюті. Це компанії здебільшого із західного регіону та з Донецька», – пояснив причини переведення розрахунків у гривню пан Семченко. Оплату приймають за комерційним міжбанківським курсом.
 
Також Андрій Семченко розповів, що компанія веде переговори про введення в кабельні мережі каналу Eurosportnews, російська звукова доріжка якого була запущена цього року. «Ми розробили програму лояльності, згідно з якою оператори, які мають Eurosport і Eurosport 2, отримають у свої пакети Eurosportnews безкоштовно. Нашим пріоритетом є розповсюдження каналу Eurosport 2», – пояснив пан Семченко.
 
Також, за словами дистрибутора, Eurosport розглядає перспективи трансляції українських спортивних подій. Насамперед це футбольна прем’єр-ліга. Однак строки появи вітчизняного спорту на міжнародному каналі наразі невідомі.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY