detector.media
30.10.2008 18:30
Звільнено головного редактора журналу EGO Сергія М’ясоєдова
Звільнено головного редактора журналу EGO Сергія М’ясоєдова
Звільнено головного редактора журналу EGO Сергія М’ясоєдова, який очолював редакцію понад 4 роки. Зараз журналом фактично керує Галина Скляревська, заступник головного редактора.
 
«Когда стороны не могут прийти к согласию, неизбежны кадровые перестановки. Уход Сергея – это штатная ситуация, которая не повлияет на развитие продукта», – так прокоментувала «Детектор медіа» причини звільнення головного редактора журналу Наталя Коломійченко, видавець EGO MEN'S MAGAZINE.
 
Як пояснив «ТК» Сергій М’ясоєдов, офіційною причиною звільнення йому було названо те, що керівництву не подобається журнал. «Це при тому, що продажі постійно ростуть», – зауважив він. Проте, за його словами, на загальних зборах ВД «Перехід Мідіа Паблішн» було сказано, що посаду головного редактора EGO вирішено скоротити через фінансові труднощі. «Другий варіант видається мені імовірнішим», – прокоментував пан М’ясоєдов і сказав, що у видавничому домі відбулися й інші кадрові ротації, пов’язані із пониженням в статусі, а також, імовірно, і в зарплаті кількох керівників холдингу.  На запитання «ТК», які антикризові кроки вживатиме ВД «Перехід Мідіа Паблішн», Наталія Коломійченко відповіла, що компанія «принимает необходимые меры по минимизации расходов», проте наголосила, що не передбачається ані скорочення штату, ані змін у періодичності виходу журналу.
 
«На следующей неделе сдается в печать очередной декабрьский номер издания, более того, тираж по сравнению с ноябрьским номером увеличен на 5 000 экземпляров и составляет 40 000 экземпляров. Журнал выходит запланированным объемом – 196 полос. В следующем году периодичность выхода EGO не меняется – 12 номеров», – сказала пані Коломійченко.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY