detector.media
27.10.2008 18:22
Програма Юрія Макарова на Першому стартує 30 листопада. Її вироблятиме ESGroup
Щотижнева програма культурних новин на Першому національному, яку вестиме Юрій Макаров, стартує 30 листопада о 21.00. Про це «Детектор медіа» повідомив виконувач обов’язків президента Національної телекомпанії України Василь Ілащук.
 
Програма  хронометражем 30 хвилин виходитиме щонеділі о 21.00. Назва її поки що не затверджена.
 
«Радий, що це питання нарешті зрушило з місця. Я налаштований був вести цю програму ще на початку вересня», - сказав «ТК» шеф-редактор журналу «Український тиждень» Юрій Макаров, який заради співпраці з НТКУ пішов з «1+1». За його словами, виробляти програму буде компанія ESGrouр, яка вже виробляє низку проектів на замовлення НТКУ. Раніше потенційним виробником проекту називали компанію «Фільм Плюс Продакшн» Михайла Крупієвського.
 
За словами Юрія Макарова, незабаром буде сформована редакторська група, а також запрошені ведучі рубрик. Попередніх домовленостей щодо ведення рубрик досягнуто з журналісткою та арт-менеджером Катериною Ботановою та директором з розвитку «Детектор медіа» Костянтином Дорошенком. Що ж до назви, то керівництво НТКУ пропонує «Український тиждень», проте цей варіант не подобається ведучому, який воліє не проводити паралелей із однойменним журналом. Варіант, який пропонує сам Юрій Макаров - «Культурний фронт».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY