detector.media
22.10.2008 20:35
Олена Бондаренко: Відключення російських мовників лобіюють великі українські телеканали
Олена Бондаренко: Відключення російських мовників лобіюють великі українські телеканали
Народний депутат України, член фракції Партії регіонів Олена Бондаренко заявляє, що рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення не включати у список каналів, рекомендованих до трансляції у кабельних мережах України, російські телеканали «РТР-Планета», «Первый канал. Всемирная сеть», РЕН ТВ і TVCI пролобіювали найбільші українські телеканали. Про це йдеться в заяві, поширеній прес-службою Партії регіонів.
 
«Є інформація про те, що таке рішення Нацради про лобіювали найбільші українські телеканали, які втрачають частину прибутків у результаті конкуренції з російськими телеканалами, зокрема у боротьбі за рекламу, - сказала пані Бондаренко. – Також є інформація про те, що окремі члени Національної ради хотіли би бути співзасовниками у тих компаніях, які представляють в Україні російські телеканали. З цією метою вони чинять тиск на ці компанії за принципом банального шантажу».
 
Олена Бондаренко вважає, що намір Національної ради звернутись до прокуратури з вимогою зупинити рішення Запорізької міськради щодо відновлення трансляції російських телеканалів у мережах місцевих кабельних операторів є протиправним, оскільки рішення Нацради є документом внутрішнього користування, який не має законної сили регуляторного акта.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY