detector.media
22.10.2008 14:58
НТКУ не може зареєструвати в Нацраді новий логотип
НТКУ не може зареєструвати в Нацраді новий логотип
Національна телекомпанія України не може затвердити у Національній раді з питань телебачення і радіомовлення свій новий логотип, під яким виходить в ефір із початку вересня. Цю інформацію підтвердив «ТК» перший заступник голови Нацради Ігор Курус.
 
«У НТКУ справді є проблеми із затвердженням нового логотипу. Для цього НТКУ потрібно привести свої документи у відповідність до чинного законодавства: створити редакційну раду і затвердити новий логотип на ній, а також внести зміни до статуту, який потім має затвердити Кабінет Міністрів», - сказав пан Курус. За його словами, із цими діями слід поспішати, оскільки влітку НТКУ має подавати до Нацради документи на продовження ліцензії.
 
В історії українського телебачення вже були приклади, коли телеканал мовив із не затвердженим логотипом. Зокрема, така ситуація була в телеканалу «Глас», проте Нацрада зобов'язала його повернутись до старого логотипу. Національну телекомпанію Нацрада може або змусити повернутись до логотипу-«одинички», або винести попередження і все одно змусити повернутись до старого логотипу.
 
Рекомендації Національної ради в НТКУ вже почали виконувати: 21 жовтня в.о. президента телекомпанії Василь Ілащук наказав терміново створити редакційну раду. На зборах 22 жовтня було обрано четвірку від колективу до складу редакційної ради: директора ТО музичних і розважальних програм Олену Загороднюк,  директора Дирекції програм Олександра Зорку, ведучу програми «Знайдемо вихід» Наталію Розинську та автора проекту «Бізнес-чемпіонат» Катерину Кацан. Четвірку від адміністрації поки що не названо.
 
 «Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY