detector.media
22.10.2008 14:30
В.о. генпродюсера UBC стала Ольга Козак. Завтра може розпочатись підготовка до страйку
В.о. генпродюсера UBC стала Ольга Козак. Завтра може розпочатись підготовка до страйку
Виконувачем обов’язків генерального продюсера телеканалу UBC призначена Ольга Козак, яка раніше працювала випусковим редактором на каналі КРТ. Про це «Детектор медіа» дізналась із власних джерел на каналі.
 
Нагадаємо, генеральний директор каналу Володимир Гуцул та генеральний продюсер Вікторія Барскова звільнились, не бажаючи відповідати за невиплату зарплатні співробітникам, 10 жовтня. Виконання своїх обов'язків на UBC Ольга Козак ще не почала – зараз цю функцію виконує Сергій Дзюба, який назвався «представником інвестора». 21 жовтня колективу UBC повідомили про об'єднання аналітичного та інформаційного департаментів.
 
«Це має відбутись 29 грудня, і нам повідомили, відповідно до закону, за два місяці, що всі люди будуть скорочені, а потім хтось може отримати пропозицію нової роботи. Але вже з меншою зарплатнею», - розповіла редактор програми «Агробізнес» Ірина Епік. Також, за її словами, усіх, хто працював не у штаті, а за договором, було звільнено: їм запропонували не приходити на роботу з понеділка.
 
Тим часом колектив каналу розпочне підготовку до страйку, якщо 22 жовтня не отримає відповіді від засновників каналу на своє звернення. Нагадаємо, 14 жовтня працівники UBC надіслали листа до власника каналу Геннадія Васильєва зі своїми вимогами. «Ми подавали звернення двом співвласникам, - повідомив «ТК» голова осередку Київської незалежної медіа-профспілки на каналі Андрій Деркач. – Термін одного спливає сьогодні, іншого – завтра. Сьогодні вповноважені представники колективу мають зустрітись із керівництвом каналу. Якщо відповіді не буде, люди налаштовані страйкувати – це єдиний шанс отримати гроші, які ми реально заробили». У разі, якщо відповіді не буде, завтра буде створено страйковий комітет.
 
За словами Ірини Епік, працювати надалі в нормальному режимі канал все одно не зможе, оскільки звільнились усі відеоінженери, а над новинами працює 3-4 людей. Тим часом, за інформацією пані Епік, нова в.о. генпродюсера планує запустити підсумковий тижневий випуск новин із гостем у студії.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY