detector.media
22.10.2008 14:18
Дмитро Грушевський і Алевтина Помазанко очолили інтернет-агенцію Mouse Internet Media
Дмитро Грушевський очолив агенцію он-лайн комунікацій Mouse Internet Media. Медіадиректором агентства призначена екс-керівник відділу з роботи з клієнтами Mouse Internet Media Алевтина Помазанко.
 
Дмитро Грушевський раніше займався розробкою і запуском нових брендів у сегменті В2В у концерні «ГЕО Альянс», а ще раніше очолював відділ маркетингових комунікацій компанії «ТНК-ВР Україна». Алевтина Помазанко працювала в SOTA Cinema Group, сейлз-хаусі «Медіалайт» і медіаагенції Zenith Media (холдинг «Відео Інтернешнл Київ»).
 
3 жовтня Mouse Internet Media оголосила про залучення в бізнес польських партнерів. Інвесторами стала група компаній Vivex Capital Group. Згідно з інвестиційними зобов’язаннями, у структурі агенції найближчим часом буде створений підрозділ мобільного маркетингу. Крім цього, Mouse Internet Media отримує доступ до технологій і досвіду польських партнерів.
 
Нагадаємо, що Mouse Internet Media займається просуванням проекту «Спільнота споживачів та громадські об’єднання» (портал consumerinfo.org.ua).
 
Довідка:
Mouse Internet Media – он-лайн агенція, що просуває бренди через інтернет. Працює на ринку з початку 2007 року. Клієнти: «АвтоКапітал» (Mercedes-Benz), UniCreditBank, «Мастер-Клас», Impression, «ЕКО Маркет», Alloton, банк «Форум», «Індекс-Банк»,  «Оранта», «ТНК».
 
Vivex Сapital Group – інвестиційна група компаній, до якої входять Vivex Investment LLC (Польща) і Vivex Invest LLC (Україна). Інвестиційна активність Vivex охоплює проекти у сфері IT, нових технологій та інтернет.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY