detector.media
22.10.2008 10:21
Адріан Сирбу: Ми вже зробили перші кроки до того, щоб стати №1 в Україні
Адріан Сирбу: Ми вже зробили перші кроки до того, щоб стати №1 в Україні
Отримавши контроль над 100% власності «Студії 1+1», компанія Central European Media Enterprises сподівається покращити свій результат та зміцнити позиції на українському медіаринку.  Про це йдеться у заяві СМЕ з приводу завершення угоди з викупу часток Бориса Фуксмана та Олександра Роднянського. Останні 10% акцій компанії були викуплені СМЕ за 109,1 мільйон доларів США.
 
«Тепер ми збираємось прискорити виконання нашого стратегічного плану, спрямованого на покращення якості роботи та збільшення прибутковості телеканалу, - заявив виконавчий директор СМЕ Адріан Сирбу. – Ми вже зробили перші кроки до того, щоб стати телеканалом №1 в Україні. Ми змінили нашу програмну стратегію, репозиціонували інформаційне мовлення, призначили ключових менеджерів та створили новий виробничий підрозділ». Нагадаємо, раніше Адріан Сирбу заявляв, що телеканал «1+1» має посісти перше місце у рейтингу телеканалів України до 2012 року.
 
«Студія 1+1» є ядром нашої стратегії зростання в Україні, і ми збираємось збільшити свою присутність на цьому ринку», - зазначив Адріан Сирбу.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY