detector.media
20.10.2008 18:26
У грудні в Києві з'явиться безкоштовна щоденна газета «Вечерний город»
Мережа щоденних безкоштовних газет «Вечерний город» готується до виходу на столичний ринок. Перший номер видання має вийти орієнтовно у грудні. Про це «Детектор медіа» повідомив головний редактор майбутнього київського видання Ігор Каневський, колишній головний редактор (2003-2004) тижневика «Бизнес».  
 
Мережа безкоштовних видань «Вечерний город» існує з 2006 року. Газети із такою назвою виходять  в Одесі, Дніпропетровську, Луганську, Сімферополі та Севастополі.  
 
За словами пана Каневського, засновниками видання є «приватні особи»; щоденна газета виходитиме на 8 сторінках, у київській  редакції працюватиме «понад 10 осіб».   
 
Нагадаємо, 14 жовтня на ринок безкоштовних видань Києва вийшов «Пульс Києва», ставши четвертим виданням цього сегменту – після «15 минут», «Обзора» та «Вечерком». За словами Ігора Каневського, «Вечерний город» відрізнятиметься від конкурентів «особливим підходом до розкриття інформаційних приводів». Про насичення ринку, на його думку, поки що говорити не можна – сегмент і досі майже не заповнений.  
 

«Детектор медіа» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY