detector.media
20.10.2008 13:21
Показники п’ятничного «Шустер live» і «Свободи на Інтері» знизились
17 жовтня показники політичних ток-шоу на телеканалах «Інтер» та «Україна» були нижчими, ніж попередньої п’ятниці.
 
«Свобода на Інтері» з Інною Богословською мала рейтинг 5,6% і частку 19,48% (загальнонаціональна панель GFK Ukraine, аудиторія 18+; у містах із населенням понад 50 тисяч показник частки ще нижчий – 18,83%), тоді як перший випуск програми мав частку 20,91%. Показник частки програми був нижчим за середній тижневий показник каналу.
 
П'ятничне ток-шоу «Шустер live», спеціальною темою якого був Український тиждень моди, мало рейтинг 2,13% та частку 8,94% (загальнонаціональна панель GFK Ukraine, аудиторія 18+; у містах із населенням понад 50 тисяч частка 10,79%), тоді як минулого тижня програма мала частку 14,82%. Нагадаємо, тоді у програмі брали участь Юлія Тимошенко та Віктор Янукович.
 
Нагадаємо, у ході «Шустер live» під час розмови у студії засновників українського тижня моди Ірини Данилевської та Олександра Соколовського з політиками та модельєрами на іншому майданчику студії відбувався показ колекцій семи українських дизайнерів, в тому числі Ганни Бублик, Ольги Громової, Діани Дорожкіної, Сергія Єрмакова, Ірини Каравай та Андре Тана. Також в прямому ефірі відбулася прем’єра колекції Олени Голець. Як стверджують у компанії «Савік Шустер Студіос», цей експеримент був покликаний продемонструвати можливості прямоефірного формату програми «Шустер live».
 
«Ми довели, що в прямому ефірі можна показувати всі найяскравіші тенденції українського життя, які іноді проходять непоміченими, і почути думки не лише політиків, але й тих людей, які у своїй вузькій галузі ведуть Україну до перемог. Їм є що сказати», - прокоментував цей ефір ведучий програми Савік Шустер.
 
Середня частка «Інтера» за минулий тиждень – 21,68%, а ТРК «Україна» - 6,67%. 
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY