detector.media
20.10.2008 11:46
Михайло Гладкий стверджує, що тираж «Фокуса» не вилучали з продажу
Тираж останнього (№42/2008) випуску тижневика «Фокус» не вилучався з продажу, стверджує головний редактор видання Михайло Гладкий. Про це він повідомив «ТК», відповідаючи на запитання щодо причин зникнення «Фокуса» з пунктів продажу преси.
 
Інформація про те, що «Фокус» вилучили з роздрібного продажу, з'явилась в інтернет-виданнях і блогах. Зокрема, видання «Политсовет» пов'язало вилученя журналу із публікацією інтерв'ю Анатолія Гриценка. Тим часом джерела «ТК» повідомляють, що на запитання, чому в продажу немає свіжого «Фокуса», продавці преси в Києві відповідають, що тираж забрала назад редакція.
 
«Це неправда. Наскільки я знаю, були якісь технічні проблеми з друкарнею. Наша служба збуту дуже жалілася. Я відповідаю за творчі питання, але, наскільки я знаю, не було ніяких проблем, журнал був і є у продажу», - сказав «Детектор медіа» Михайло Гладкий. Що ж до інформації про інтерв'ю з Анатолієм Гриценком, то це, за словами пана Гладкого, «абсолютна неправда». «Я знаю про ці чутки, але абсолютно незрозуміло, звідки ростуть ноги», - сказав він.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY