detector.media
15.10.2008 12:56
26 жовтня на СТБ стартує третій сезон «Битви екстрасенсів»
Перший випуск третього, «міжнародного» сезону «Битви екстрасенсів» вийде в ефір телеканалу СТБ 26 жовтня. Про це «Детектор медіа» повідомила керівник прес-служби каналу Вікторія Волонтирець.
 
Загалом «міжнародність» формату, участь у ній екстрасенсів з Молдови, Білорусі, Казахстану буде основною, хоча й не єдиною, відмінністю третього сезону від попередніх. Як повідомив у коментарі «ТК» шеф-редактор «Битви екстрасенсів» Олексій Удовицький, збільшена кількість учасників програми, відповідно шоу триватиме довше на «N-ну кількість епізодів».
 
Ліцензія на формат шоу була закуплена лише на три сезони, однак цей сезон не стане останнім. «Четвертий сезон точно буде, ми його розпочнемо знімати одразу по закінченні третього. Стосовно п’ятого ми ще розмірковуємо», - повідомив пан Удовицький.
 
Точну суму вкладених у проект коштів дізнатися не вдалося, хоча пан Удовицький зазначив, що третій сезон «Битви» вийшов «дешевшим, аніж "Танцюють всі!", але дорожчим за всі інші рядові проекти телеканалу СТБ». При цьому творці планують вивести програму на показники, не нижчі від тих, що були минулого сезону – частку  «не менше 12% відсотків по "рекламно-активній" аудиторії 14-49».
 
Через специфіку сфери, що її торкається проект, під час зйомок не обійшлося без містичних моментів «поза конкурсною програмою». Подібні речі, повідомив пан Удовицький, при спілкуванні з учасниками трапляються постійно. Як приклад він навів випадок, коли під час зйомки довідкового матеріалу про одну з учасниць програми знімальна група мала їхати на Київське море. Сама учасниця пропонувала перенести дату поїздки через «погане передчуття», але їй відмовили. Під час поїздки мікроавтобус знімальної групи потрапив у аварію – на щастя, без людських жертв і серйозних ушкоджень.
 
Програма «Битва екстрасенсів», як і раніше, виходитиме на каналі СТБ щонеділі о 19.00.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY