detector.media
14.10.2008 18:07
Команда Костянтина Макульського йде з «Правди України»
Оновлювати газету «Правда України» буде «старий колектив» на чолі з головним редактором Миколою Крисковцем. «Новий колектив» із головним редактором Костянтином Макульським залишає видання. Про таку домовленість повідомив «Детектор медіа» Костянтин Макульський.
 
Пан Макульський зі свого боку підтвердив інформацію про внутрішній конфлікт у редакції, отриману «ТК» раніше з неофіційних джерел. За його словами, опір із боку «старої команди» мав місце; події досягли кульмінації в п’ятницю, 10 жовтня, коли Микола Крисковець в ультимативній формі зажадав від новопризначених працівників залишити приміщення, погрожуючи викликати міліцію. Не бажаючи загострювати обстановку, Макульський та нові співробітники підкорилися.
 
«Розуміючи, що за таких умов ми не зможемо виконати поставленого завдання,, я офіційно оголосив про вихід з проекту. Зі мною виходить із проекту вісім журналістів, які тепер фактично є безробітними, оскільки, йдучи сюди, позвільнялися зі старих робочих місць» - повідомив пан Макульський.
 
При цьому, за інформацією «ТК», Костянтин Макульський озвучив членам нової команди обіцянку виплатити гроші за фактично пропрацьований місяць.
 
В свою чергу Юрій Артеменко, голова наглядової ради «Правди України», повідомив «ТК», що з уходом Макульського та запрошеної команди оновлення видання не завершиться. Оновленням газети займатиметься вже Микола Крисковець, який начебто пообіцяв випустити пілотний номер саме 23 жовтня, як і було заплановано раніше. Сам Артеменко на дії Крисковця ніякого впливу не матиме.
 
«Детектор медіа» не вдалося отримати коментарі від пана Крисковця. За інформацією з конфіденційних джерел, старій команді дано місяць на те, щоби довести інвесторам свою спроможність провести реорганізацію видання. Таке рішення начебто було прийнято після аудієнції Миколи Крисковця у Петра Порошенка, який є мажоритарним власником видання, і закріплене сьогодні на переговорах, у яких взяли участь Юрій Артеменко, Микола Крисковець, Костянтин Макульський та член Нацради з питань телебачення і радіомовлення Владислав Лясовський, який до Юрія Артеменка управляв газетою  «Правда України».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY