detector.media
13.10.2008 14:55
18 жовтня на ТВі стартує програма Богдана Кутєпова «Знак оклику». Зарано?
18 жовтня о 21.00 на телеканалі ТВі стартує проект «Знак оклику». Тим часом ведучий та керівник проекту Богдан Кутєпов упевнений, що випускати програму в ефір ще зарано.
 
«Триває ребрендинг телеканалу – зміна логотипу, нова студія тощо. Також зараз триває переформатування програми Віталія Портникова (вона називатиметься не «Київський погляд», а «Правда Віталія Портникова»), готуються до випуску новини. Ці зміни планують завершити наприкінці листопада – на початку грудня», - сказав Богдан Кутєпов. За його словами, десь на початок грудня і планувався старт програми, проте чомусь термін її запуску був перенесений.
 
«Колектив нашої програми дещо здивований і вважає це рішення не цілком адекватним ситуації на каналі в цілому. Який сенс випускати програму, поки немає промоції? Це що, технічний ефір? Те, що роблять журналісти «Знаку оклику», я вважаю гідним того, щоб бути запущеним під загальне промо каналу», - каже пан Кутєпов. За його словами, студія для програми поки що не готова, до того ж якісні сюжети для неї команд могла готувати лише протягом останніх кількох тижнів: «Нам сказали: робіть, що можете. Ось ми й робимо, що можемо – ведучий на вулиці читає підводки. Студія буде лише наприкінці листопада. Ми маємо тільки 2-3 програми, а далі ми муситимемо опускатись до менш якісної журналістики». Зараз, за словами Богдана Кутєпова, ведуться переговори щодо можливої затримки прем’єри, зокрема й на рівні акціонерів (канал, нагадаємо, належить російським бізнесменам в екзилі Володимиру Гусинському та Костянтину Кагаловському), яким належала ініціатива щодо прискорення виходу «Знаку оклику».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY