detector.media
13.10.2008 14:18
У «Газеті 24» скоротили 100 працівників і продають меблі. Але вона не закривається
У «Газеті 24» (холдинг «Медіадім») завершилися скорочення. Газета перейшла з 6-денного режиму виходу на 5-дений, а частину площ, які раніше займала редакція, орендуватиме інша організація. Цю інформацію, отриману «ТК» із власних джерел, підтвердив генеральний директор холдингу Віктор Тимченко. Він же категорично спростував чутки щодо закриття видання, а вивільнення площ і продаж меблів пов’язав із скороченням штату.
 
За словами пана Тимченка, скорочення працівників холдингу вмотивовані суто економічними чинниками. Скорочення, яке почалося кілька місяців тому і завершилися 1 жовтня,  стосувалося не тільки працівників редакції газети, а й інших служб. У цілому звільнено (або звільнилися самі) 100 осіб. Також було скорочено певну кількість вакансій.
 
Із скороченнями пов’язане і вивільнення площ. Відтепер працівники «Газети 24» і телеканалу ТОНІС займають один ньюзрум, проте його площа чимала –  1300 кв. метрів. Також у холдингу є плани щодо створення єдиного конвергентного ньюзруму, що буде працювати на телеканал, щоденну газету та інтернет-портал.
 
Періодичність виходу газети змінено: замість 6 випусків на тиждень, «24» виходитиме 5 разів. Жоден тематичний додаток, за словами пана Тимченка, не скорочено, хіба що додаток «Афіша» видозмінився і став частиною п’ятничного номера. Зате інший тематичний додаток - «Авто» - підвищує якість паперу і друку. Обидві зміни обумовлені різною зацікавленістю рекламодавців до різних сегментів. 
 
Виконавчий директор компанії «ВОК Стрим» (засновник «Медіадому») Наталія Катюха, відповідаючи на запитання «ТК» про плани інвестора щодо медіаактивів, також категорично спростувала чутки про закриття «Газети 24», схарактеризувавши всі процеси в «Медіадомі» як підвищення економічної ефективності.
 
«Завдання управляючої компанії «ВОК Стрим» – зробити роботу своїх активів ефективнішою і, відповідно, прибутковішою. З цим пов’язані зміни, які останнім часом відбувалися у «Газеті 24» та на телеканалі ТОНІС. Зараз ми працюємо над планами роботи наших активів на 2009 рік, стратегією, у тому числі і по«Газеті 24». Газета буде працювати і надалі», - сказала пані Катюха.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY