detector.media
10.10.2008 15:23
Володимир Гуцул та Вікторія Барскова залишають UBC
Гендиректор UBC Володимир Гуцул та генпродюсер цього телеканалу Вікторія Барскова написали заяви на звільнення. Сталося це після того, як колективу не виплатили половину зарплати.
 
Член наглядової ради телеканалу UBC Юрій Алексєєв на загальних зборах колективу, які відбулися 10 жовтня, оголосив, що працівникам буде виплачено за жовтень тільки половину коштів. А хто не згоден – може звільнятися, але повинен відпрацювати два тижні. Утім, і за ці два тижні працівникам обіцяють виплатити лише 50% зарплати. Про це «ТК» повідомив голова осередку КНМП Андрій Деркач. На його думку, таким чином людей хотіли поставити перед фактом, що всі отримуватимуть лише по 50%, які нібито і є заробітною платою, тимчасом як решта 50% буцімто становили премію.
 
У результаті генеральний директор телеканалу Володимир Гуцул та генпродюсер Вікторія Барскова написали заяви на звільнення. Цю інформацію підтвердив особисто Володимир Гуцул.
 
«Народ на каналі налаштований рішуче, – зазначив Андрій Деркач. – Навіть хоче страйкувати. Ми намагаємося зараз зробити так, щоб не створити підстав звільнити їх за якісь порушення. Тому скористаємося послугами юриста медіа-профспілки».
 
«Детектор медіа»
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY