detector.media
09.10.2008 08:53
Ліцензії на супутникове мовлення отримали «УНІАН-ТБ», а також канали про VIP-людей та VIP-товари
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 8 жовтня прийняла рішення про видачу трьох ліцензій на супутникове мовлення.
 
Супутникову ліцензію отримав інформаційний канал «УНІАН-ТБ», який до цього виграв ліцензію на мовлення у цифровому мультиплексі МХ-4 і за попередніми планами мав вийти в ефір орієнтовно в грудні 2008 року. Основа програмування «УНІАН-ТБ» - новини, тематичні просвітницько-інформаційні програми, кінопоказ, прямі ефіри і трансляції. Ліцензію на супутникове мовлення отримував генеральний директор каналу Віталій Докаленко, екс-президент Національної телекомпанії України. Засновники «УНІАН-ТБ» - ТОВ «Українське незалежне агентство новин», м. Київ – 99%; Наливайко Олег Ігорович – 1 %. Супутник – AMOS 2.
 
Також ліцензії на супутникове мовлення отримали телеканали «People» (ТОВ «Медіапоінт») та «Gold Berry» (ТОВ «Голдберрі»).
 
«People» за концепцією є «мистецько-кульутрологічним каналом, що розповідає про людей, які досягли успіху», а «Gold Berry» є каналом «про товари і послуги еліт-класу».  засновниками та власниками двох каналів є: ТОВ «Форсаж-Медіамаркет», м. Київ – 70%, ТОВ «Медіамаркет-Спорт», м. Київ – 30%. Супутник – Hellas Sat 2.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY