detector.media
08.10.2008 17:34
Ольга Крижановська очолить редакцію українського National Geographic
Колишній головний редактор журналу «Новинар» Ольга Крижановська очолить редакцію української версії журналу National Georaphic, запуск якої заплановано на кінець 2008  – початок 2009 року. Про це «Телекритиці» стало відомо з власних джерел.
 
Пані Крижановська не підтвердила, проте й не спростувала інформацію «ТК», сказавши, що офіційну заяву з цього приводу буде розповсюджено протягом найближчих тижнів.
 
Новий україномовний журнал виводить на ринок видавництво «IM Украина» - дочірня компанія російського видавничого холдингу Independent Media Sanoma Magazines. У Росії ліцензія на видання журналу американського Національного географічного товариства належить саме цьому холдингу.
 
Нагадаємо, кілька років тому українське видання National Geographic вже існувало. Проте воно не мало в Україні власної редакції – його функція зводилася до розповсюдження, збирання й розміщення місцевої реклами. Обсяг рекламних надходжень був невеликим, тому видання закрили. Тепер, за інформацією «ТК», у виданні можна буде знайти локальні українські матеріали. Зараз в Україні розповсюджується російська версія видання.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY