detector.media
08.10.2008 12:59
Юлія Бориско стала ведучою «ТСН» на телеканалі «1+1»
Юлія Бориско стала ведучою «ТСН» на телеканалі «1+1»
Як повідомляє прес-служба «1+1», 7 жовтня керівник департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення телеканалу «1+1» Наталія Катеринчук представила колективу Юлію Бориско як нову ведучу «ТСН».
 
Наразі невідомо, який саме випуск вестиме Юлія. «З наступного тижня розпочнуться тракти, які триватимуть декілька тижнів і в результаті яких буде визначено, який випуск новин вестиме Юлія Бориско», – зазначається у повідомленні прес-служби каналу.
 
Сама Юлія Бориско зазначила, що, ймовірно, цього разу в неї з «ТСН» усе всерйоз і надовго. «Я рада, що працюватиму для такої великої аудиторії. Особливу увагу приділятиму своїм текстам – тим більше, що це моя сильна сторона. Як журналісту мені важливо, щоб вони були достовірними і цікавими. Щодо стилю ведення – він у мене стане драйвовішим і жіночнішим водночас, – прокоментувала своє нове призначення Юля Бориско. – “ТСН” сильно змінилась останнім часом – і за змістом, і за складом. Для мене – честь знову опинитися в такому оточенні. Вчитись і рости – це те, чого я зараз прагну найбільше».
 
Нагадаємо, Юлія Бориско пішла з Національної телекомпанії України на початку вересня. Її місце у «Новинах» зайняла Світлана Леонтьєва.
 
Довідка
 
Юлія Бориско народилась 28 листопада 1978 року у Львові. Професійний журналіст. Закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка. У Києві – з 2000 року.
2000-2001 – журналіст ТРК «Експрес-Інформ», спеціалізація фінанси і податки.
2001-2004 – економічний журналіст «ТСН» «Студії 1+1», ведуча «Сніданку з “1+1”».
Перша половина 2005-го – ведуча ранкових «Фактів» на ICTV.
2005-2008 – ведуча головних «Новин» на Першому національному.
Щаслива у шлюбі. Виховує доньку і сина.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY