detector.media
06.10.2008 11:25
6-11 жовтня у Рівному відбудеться ХІІІ всеукраїнський фестиваль теле- і радіопрограм «Калинові острови»
6-11 жовтня на базі Рівненської обласної державної телерадіокомпанії відбудеться ХІІІ всеукраїнський фестиваль теле- і радіопрограм «Калинові острови».
 
Як повідомляє сайт Державного комітету телебачення та радіомовлення України, у фестивалі беруть участь творчі колективи Національної телекомпанії України, Національної радіокомпанії України, ДТРК «Всесвітня служба “Українське телебачення і радіомовлення», ДТРК «Культура», ДТРК «Крим», обласні та регіональні державні телерадіокомпанії, а також недержавні телерадіоорганізації, продакшн-студії.
 
На конкурс подано майже 70 робіт політичного, економічного та соціального спрямування.
 
Із 6 жовтня починається перегляд конкурсних робіт членами журі, учасниками та гостями фестивалю, стартують робочі зустрічі керівників державних ЗМІ, семінари, професійні дискусії, круглі столи та культурно-розважальна програма, яка передбачає знайомство з Рівненським краєм.
 
Найкращі проекти відзначать званням «Лауреат всеукраїнського фестивалю телевізійних і радіопрограм “Калинові острови», володарів гран-прі нагородять дипломами, спеціальними статуетками і призами.   
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY