detector.media
02.10.2008 21:27
З «Эксперта» пішло 8 журналістів та редакторів через «кризу управління» та затримку зарплатні
З ділового тижневика «Эксперт-Украина» протягом серпня-вересня звільнилася третина штатних журналістів та кілька редакторів. Зокрема, пішли заступник головного редактора Олег Волошин, редактор відділу «Економіка та фінанси» Наталія Задерей, оглядачі Неллі Вернер та Наталія Ковальова. Про це «Телекритиці» стало відомо із власних джерел.
 
За інформацією одного з колишніх співробітників видання, загалом звільнилися вісім чоловік, ще двоє нібито мають намір наслідувати їхній приклад. Причина – «неналежне ставлення до підлеглих». «Там створили таку ситуацію, за якої неможливо було далі працювати. Можна назвати це кризою управління: забагато ланок проходження текстів, відчужене, неповажне ставлення до журналістів. Не було діалогу з головним редактором, а його новий заступник Гліб Простаков – чудовий журналіст, проте не керівник», розповів співрозмовник «ТК». За його словами, «дірки» у штаті вдалося закрити лише відділу «Політика», іншим відділам залишається активно залучати позаштатних авторів.
 
Колишній оглядач журналу Неллі Вернер у своєму веб-щоденнику зазначила, що останнім часом в «Эксперте» на місяць затримували виплату заробітної платні. Пані Вернер у телефонній розмові підтвердила цю інформацію, але про деталі конфлікту з колишнім роботодавцем розповідати не стала.
 
Із проханням прокоментувати ситуацію «Детектор медіа» звернулася до головного редактора «Эксперта» Іскандера Хісамова. Він запевнив, що все зовсім не так погано, як намагаються змалювати екс-співробітники. «Звільнилися четверо, а не восьмеро. Зокрема – мій заступник Олег Волошин, якого запросили на дипломатичну службу, кілька коректорів і журналістка, яка пішла працювати до якоїсь фінансової структури. Наталія Задерей, здається, просто пішла», – повідомив пан Хісамов. За його словами, затримки із виплатами і справді бувають, це пов’язано із «касовими розривами по всьому холдингу («Медіа інвест груп»), проте «колектив ставиться до цього із розумінням».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY