detector.media
03.10.2008 07:19
«Економіка» сподівається залагодити конфлікт з UMH без суду
Видавництво «Економіка», якому компанія United Media Holding (UMH) спрямувала претензії на суму понад 2 млн гривень через опублікування нібито неправдивих фактів, має намір вирішити цю проблему без втручання суду.
 
Як повідомив «Детектор медіа» президент видавництва Ігор Ляшенко, наразі сторони ведуть «нормальний конструктивний діалог». «Ми отримали претензії, зараз перебуваємо на стадії спілкування з UMH. Намагаємося виявити їхні мотиви, зрозуміти причини такого кроку. На нашу думку, сталося непорозуміння. Ніякого поганого умислу в тих публікаціях, щодо яких UMH надіслав претензії, не було. Це медіа, таке в усіх буває. Сподіваємося, що ми зможемо вирішити питання, не доводячи його до суду», - сказав пан Ляшенко.
 
Нагадаємо, претензії UMH стосуються кількох публікацій у газеті «Дело» та журналі Marketing Media Review (обидва видання належать видавництву «Економіка»). Перша стосується публікації, в якій контроль над UMH приписали групі «Приват». У другій  публікації контроль над однією з радіостанцій холдингу (Radio ONE) приписали Петрові Порошенку, що, як наголошують у видавництві, також не відповідає дійсності. У третій публікації було занижено ринкову частку роздрібного оператора УМХ «Твоя преса», а  в четвертій фотографією топ-менеджера компанії «Твоя преса» проіліюстровано коментар керівника ВД «Картель».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY