detector.media
02.10.2008 10:06
«Единая Россия» закрила свою партійну газету
Цього тижня в Росії вийшов останній номер щотижневої партійної газети «Единая Россия», засновником якої є однойменна політична партія, повідомляє російська газета «КоммерсантЪ».
 
Газета виходила з 2003 року накладом 417 тисяч примірників і поширювалась безкоштовно. Неофіційно її випуск курував депутат російського парламенту Валерій Коміссаров. У 2007 році на утримання газети було витрачено 8,1 млн рублів (понад 1,5 млн гривень). Керівник агітаційно-пропагандистського напрямку партії Андрій Ісаєв запропонував не закривати газету, а замінити передплатою на неї членські внески.
 
«Більшість колег вважає, що газета в ролі бойового листка не відповідає сьогоденню. Сайт – сучасніший засіб. До того ж партія розвиває співпрацю з іншими непартійними друкованими ЗМІ», - повідомив Ісаєв. Раніше провладна партія оголосила, що відтепер у її агітаційно-пропагандистській роботі центральне місце посідатиме новий інтернет-портал із онлайн-телеканалом. Цей портал ще не запущений.
 
За словами голови виконкому партії Андрія Воробйова, розглядається варіант, за якого замість тижневика «Единая Россия» виходитиме щомісячний бюлетень або вісник, орієнтований на місцеву специфіку конкретних регіонів.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY