detector.media
01.10.2008 12:59
«Свобода на ”Інтері”» стартує 10 жовтня о 21.30. Перший ведучий – Арсеній Яценюк

Політичне ток-шоу «Свобода на ”Інтері”» стартує на телеканалі «Інтер» 10 жовтня і виходитиме щоп’ятниці о 21.30. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, формат цього ток-шоу передбачає участь політиків, один із яких є модератором програми. До участі у проекті телеканал запросив (в алфавітному порядку): Інну Богословську, Леоніда Грача, Михайла Добкіна, Олександра Єфремова, Івана Кириленка, Володимира Литвина, Юрія Луценка, Євгена Червоненка, Леоніда Черновецького, Андрія Шевченка, Нестора Шуфрича та Арсенія Яценюка. Перший випуск програми проведе голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк. За допомогою жеребкування наприкінці програми він визначить послідовність участі для інших політиків-ведучих. 
 
У минулому сезоні політичне ток-шоу «Свобода Савіка Шустера» виходило на «Інтері» спершу о 20.30, а згодом було перенесене на 21.30. Зараз о 21.30 на телеканалі «Україна» виходить політичне ток-шоу Савіка Шустера «Шустер Live». У жовтні на Першому каналі має стартувати політичне ток-шоу «По-перше» з Юрієм Громницьким, час виходу якого також збігатиметься із новою програмою «Інтера».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY