detector.media
15.09.2008 13:15
Ганна Герман просить Арсенія Яценюка припинити ігнорувати медійні законопроекти
Голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Ганна Герман висловила претензії голові Верховної Ради Арсенію Яценюку з приводу того, що майже півроку парламент відмовляється розглядати медійні законопроекти, яких зареєстровано вже понад 20.
 
Під час засідання погоджувальної ради, яка проходила 15 вересня 2008 року у парламенті, голова комітету з питань свободи слова та інформації заявила: «Завтра День памяті загиблих журналістів. Законопроект про соціальний захист журналістів ми ставили протягом всієї попередньої сесії, але жодного разу запропоновані Комітетом з питань свободи слова та інформації не потрапили до порядку денного парламенту. Пане голово, ви неодноразово пропонували зробити тематичні дні, я прошу вас зробити завтра хоча б тематичну годину, присвячену свободі слова та інформації. В противному разі, я буду змушена звернутися до журналістів, щоб вони хоча б один день ігнорували засідання Верховної Ради, в зв’язку з тим, що за всю попередню сесію лише один медійний законопроект був внесений в зал на голосування. Я дуже прошу вас, Арсенію Петровичу, припинити ігнорування всіх медійних законопроектів, які підготував комітет».
 
Ганна Герман зазначила, що потрібно розглянути негайно законопроекти № 2719 (про соціальний захист журналістів), № 3002 (про соціальну рекламу) та № 3140 (про НТКУ).
 
Арсеній Яценюк попросив Ганну Герман не робити безпідставних заяв, і запропонував колегам по парламенту розглянути на фракціях можливість включення на 16-те вересня першим питанням законопроект про соціальний захист журналістів (№ 2719) та № 3002 про соціальну рекламу.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY