detector.media
12.09.2008 15:00
Володимир Гуцул: «На UBC все гаразд»
Володимир Гуцул: «На UBC все гаразд»
Проблем із виплатою зарплатні на телеканалі UBC немає, заявив генеральний директор телеканалу Володимир Гуцул, коментуючи інформацію про трудовий конфлікт, джерелом якої є співробітниця UBC Ірина Епік.
 
«Те, що вам розповіла Ірина Епік – це її власна думка. Я ж не можу їй заборонити говорити», - зазначив генеральний директор каналу.
 
«На каналі все гаразд, він працює, програми виходять в ефір. Зарплату працівникам виплачують у повному обсязі. Нічого такого не трапилось, окрім того, що звільнилась Світлана Коляда. Крім неї, більше ніхто. Тепер підшуковуємо нового генерального продюсера», - сказав пан Гуцул. Тим часом, за інформацією джерел «ТК», зарплату працівникам дотепер не виплатили.
 
Як стало відомо «ТК» від Світлани Коляди, процедура її звільнення вже офіційно завершена, і ускладнень, про які говорила у своєму коментарі Ірина Епік, не виникло.
 
«Детектор медіа» звернулась по коментар до Юрія Алексєєва, якого на каналі називають «членом наглядової ради, що відповідає за кадри» (точної посади працівники UBC назвати не можуть). «На каком основании я буду диктовать вам информацию?», - поцікавився пан Алексєєв, а коли «ТК» вточнила, що звертається до нього як до члена наглядової ради каналу, сказав «спасибо за звонок» і поклав слухавку. «Детектор медіа» не втрачає надії отримати коментарі від представників інвестора UBC Геннадія Васильєва, які вповноважені приймати рішення щодо виплати зарплатні та можливого переформатування телеканалу.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY