detector.media
10.09.2008 09:43
Russia Today спростовує звинувачення свого працівника на адресу CNN
Російський телеканал Russia Today заявляє, що не звинувачував американський канал CNN у фальсифікації зйомок у Грузі, повідомляє Лента.ру.
 
«В ефірі Russia Today справді було показане інтерв’ю з нашим оператором, який заявив, що кадри руйнацій, зняті ним особисто у Цхінвалі та показані Russia Today із відповідним титром, були використані телеканалом CNN як ілюстрація до розповіді про ситуацію у місті Горі. Але представники каналу Russia Today ніколи не висловлювали припущень щодо того, чому описана ситуація стала можливою, і не мають наміру робити цього надалі», - йдеться в офіційній заяві каналу.
 
Тим часом у повідомленні «РИА Новости» наведено буквальну цитату кореспондента Russia Today Миколи Баранова: «Наша группа снимала сюжет о разрушенном грузинской армией Цхинвали, в частности университет Южной Осетии. Каково же было наше удивление, а потом и возмущение, когда американский телеканал CNN показал эти кадры, утверждая, что это грузинский город Гори, по которому якобы российская армия нанесла удар. У нас сохранился исходный материал снятых разрушений в Цхинвали. А картинка, показанная CNN, наглый подлог и грубая фальсификация!».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY