detector.media
04.09.2008 16:05
Агенство УНІАН відкрило сайт «УНІАН – Новини ЄС»
Агенство УНІАН відкрило сайт «УНІАН – Новини ЄС»

Інформаційне агентство УНІАН відкрило Інтернет-сторінку «УНІАН – Новини ЄС».

Як повідомляє агентство, продукт є логічним продовженням розпочатої з 1 січня 2007 року роботи з висвітлення європейських новин, що стало можливим завдяки створенню корпункту у Брюсселі.

Планується, що сайт «УНІАН – Новини ЄС» публікуватиме у відкритому доступі новини, що стосуються відносин між Україною та Євросоюзом, а також новини з життя ЄС на різноманітну тематику: внутрішня та зовнішня політика, сільське господарство, металургія, енергетика, транспорт, телекомунікації, макроекономічна статистика тощо. Новини публікуватимуться із затримкою щонайменше на 30 хвилин порівняно з основною стрічкою новин, яка розповсюджується за передплатою. Ексклюзивні новини поки також публікуватимуться у скороченому вигляді, але їхня повна версія буде доступна за передплатою.

Крім того, на сайті розміщуватимуться анонси основних подій ЄС, фотоновини і статті стосовно відносин України з ЄС і НАТО, а також новини Ради Європи, яка опікується захистом прав людини у 47 країнах-членах, у тому числі в Україні.

Як повідомляється, розпочинаючи роботу над сайтом «УНІАН – Новини ЄС» агентство, водночас, припиняє випуск тижневиків «Новини ЄС» та «Анонс ЄС».

Редактором сайту «УНІАН – Новини ЄС» призначено кореспондента агентства у Брюсселі Сергія Воропаєва. Мова сайту - українська.

Адреса сайту «УНІАН – Новини ЄС» – http://eunews.unian.net Потрапити на сторінку сайту можна буде і з основного сайту УНІАН http://unian.net, вибравши у меню рубрику «Спецпроекти: Новини ЄС».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY