detector.media
04.09.2008 14:17
Роман Скрипін, Андрій Макаренко та Катерина Нестеренко, ймовірно, працюватимуть на ТВі
Роман Скрипін, Андрій Макаренко та Катерина Нестеренко, ймовірно, працюватимуть на ТВі
Голова Незалежної медіа-профспілки України, колишній ведучий і шеф-редактор 5 каналу Роман Скрипін веде переговори про співпрацю з телеканалом ТВі. Цю інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел, Роман не спростував, наголосивши, що переговори ведуться, але остаточна відповідь буде дана в понеділок.
 
Також джерела «Детектор медіа» сповістили про імовірний прихід на канал Андрія Макаренка та Катерини Нестеренко (колишні ведучі програми «Репортер», Новий канал). Інформацію щодо себе Андрій також пообіцяв підтвердити в понеділок.
 
Євген Кисельов, головний редактор – консультант інформаційного мовлення каналу ТВі, на прохання «Детектор медіа» підтвердити факт переговорів із Романом Скрипіним, а також Андрієм Макаренком та Катериною Нестеренко, відповів так: «Мы ведем переговоры со многими ведущими, в числе их – и самые громкие имена, которые есть на украинском телевизионном рынке. В том числе и с теми журналистами, которых вы упомянули. С высокой долей вероятности названные вами телевизионщики скоро будут работать на канале ТВі».
 
Що ж до інформаційних форматів, які будуть запропоновані ведучим, то Євген Кисельов поки воліє не розкривати карти, адже, на його думку, нічого так швидко не переймається колегами, як творчі ідеї.
 
Поки ж він говорить, що повноцінний ефір розпочнеться тоді, коли почне працювати новий апаратно-студійний комплекс (будівництво його нині завершується). Саме тоді, за словами пана Кисельова, буде запущено і повноцінне інформаційне мовлення каналу, а програма Віталія Портнікова змінить формат.
 
«Мы будем выходить в эфир с ежедневной программой новостей, ежедневным актуальным интервью, еженедельной программой журналистских расследований, будет итоговая аналитическая программа – это программа Виталия Портникова, которая возобновляет выход в это воскресение. Пока она называется по-прежнему “Київський погляд”, но скажу, что у программы скоро изменится и формат, и даже название», - сказав Євген Кисельов.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY