detector.media
29.08.2008 14:29
1 вересня в ефір вийде телеканал «Куй-ТБ»/QTV (ДОПОВНЕНО)
1 вересня в ефір вийде телеканал «Куй-ТБ»/QTV (ДОПОВНЕНО)

1 вересня о 14.00 розпочнеться тестове мовлення нішевого телеканалу для молодих чоловіків «Куй-ТБ»/QTV - проекту телеканалу СТБ.

 

Мовлення нового каналу відкриє програма «Адреналінові екстремісти», присвячена екстремальному спорту; далі в ефір вийдуть «Справжні тварі» (про хижих тварин), «Куй-камера» та «Катрусин кінозал», у якому канал демонструватиме мультфільм «Бівіс і Батхед». Уночі канал показуватиме еротичну програму «Зарасутра». Ці чотири програми поки що повторюватимуться протягом доби. Загалом 24-годинний ефір каналу матиме 5 слотів. Повторів телепрограм, які вже пройшли в ефірі СТБ, в ефірі «Куй-ТБ» не передбачається.

Як повідомляє прес-служба СТБ, ефір і програмна сітка каналу стануть повноцінними та завершеними у жовтні. Поки що телеканал воліє не розкривати імен ведучих, які з'являться в ефірі. Сайт каналу http://www.qtv.com.ua/ обіцяє незабаром запуститись.
 
Реалізацією проекту займається команда СТБ. Інвестиції у запуск каналу становлять понад 5 мільйонів доларів США. Сигнал поширюватиметься через супутник та кабельні мережі.
 
Параметри супутника:
AMOS-2
Орбітальна позиція – 4W
Формат мовлення – DVB
Частота - 10759 MHz
Поляризація – Н
Швидкість цифрового потоку – 30,000
FEC – 3/4
Час трансляції - цілодобово
 
СТБ звернувся до всіх сейлз-хаусів із пропозицією щодо продажу реклами на «Куй-ТБ». Як повідомляє прес-служба каналу, питання має вирішитись протягом двох тижнів. Рекламувати сам канал також планують; інформація про кампанію з’явиться наприкінці вересня.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY