detector.media
28.08.2008 08:49
«Інтер» оновлює формат програм «Квадратний метр» і «Картата потата»
У новому сезоні формат програм «Квадратний метр» та «Картата потата» буде оновлено, повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер».
 
Тепер у кожному випуску програми «Квадратний метр» з Антоном Середою у звичайній українській квартирі намагатимуться відтворити інтер’єр іншої країни і «через дизайн і архітектуру розкрити історію і традиції конкретної держави». До участі в програмі залучатимуть відомих дизайнерів з інших країн. У найближчих випусках програми, яка виходитиме з 30 серпня щосуботи об 11.10, буде відтворено нідерландський та аргентинський дизайни.
 
У кулінарній програмі «Картата потата», як повідомляє прес-служба каналу, у кадрі з’являться гості, які братимуть активну участь у приготуванні страв. «Раніше вони майже всю програму перебували спиною до телеглядача або знімали весь процес приготування, а ви могли чути лише їхній голос, - цитує прес-служба жарт ведучої програми Даші Малахової. – Але нарешті в нас з'явився штатив для камери, і тепер гості можуть готувати разом зі мною». Програма виходитиме з 30 серпня щосуботи о 10.25.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY