detector.media
27.08.2008 13:10
Андрій Тичина більше не вестиме «ТСН»
Андрій Тичина більше не вестиме «ТСН»
Колишнього ведучого нічних випусків «ТСН» («1+1») – Андрія Тичину відсторонено від ефіру. «Мене не звільнено, але я більше не працюю в ефірі», – повідомив він «ТК» у відповідь на запитання, чи відповідає дійсності інформація власних джерел про його звільнення. Про свою подальшу долю пан Тичина поки що сказати нічого не може: «Факт той, що я зараз не веду “ТСН”. Протягом тижня буду вирішувати й думати, що далі». 
 
На запитання, чи стало зняття з ефіру для нього несподіванкою, Андрій Тичина відповів, що він про це здогадувався. «Там усе вирішувалося, наскільки мені відомо, в останній момент. І чи остаточно вирішено всі кадрові питання, хто в ефірі працює на яких випусках, мені не відомо». 
 
Прес-служба «Студії 1+1» підтвердила «ТК» інформацію, що Андрій Тичина зараз не веде «ТСН», оскільки відбувається переформатування новин. Однак ведучого не звільнено. Чим займатиметься пан Тичина на каналі, прес-служба обіцяє повідомити за декілька днів. 
 
Як уже повідомляла «ТК», із 25 серпня у «ТСН» змінено склад ведучих.  Ведучою головного праймового випуску о 19.30 стане Тетяна Кравченко, а випуск о 17.00 вестиме колишня ведуча К1 Марина Леончук. Ранкові випуски «ТСН» вестиме Ілона Довгань. Віталій Гайдукевич позмінно з Олесем Терещенком будуть ведучими нічного випуску, а Наталія Мосейчук, переходить на денний випуск о 14.00. 
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY