detector.media
26.08.2008 15:58
На НТН будуть повтори «Агентів впливу» і «Свідок» замість новин. Топ-менеджмент іде?
На НТН будуть повтори «Агентів впливу» і «Свідок» замість новин. Топ-менеджмент іде?
НТН у новому сезоні залишатиметься чоловічим каналом, однак наблизиться до кримінально-детективного формату. Як уже повідомляла «ТК», з 1 вересня з ефіру зникнуть випуски новин «Вчасно». Замість них у слоті о 19.00 виходитиме програма «Свідок». Кількість випусків останньої зросте до чотирьох на добу. Згідно з новою концепцією, проект «Свідок» має стати «екстремальними новинами», а не суто кримінальними, як раніше, повідомила «ТК» прес-секретар каналу Ольга Мариненко. 
 
У слоті о 18.30, у якому поки що стоїть «Свідок», з 1 вересня по понеділках виходитиме «Речовий доказ», у вівторок-четвер – повтори попереднього сезонфу інтерівських «Агентів впливу», а по п’ятницях – повтори давнього спецпроекту НТН «Маніяки». Не побачать глядачі НТН у новому сезоні більше ані бізнес-новин, ані комерційного нічного шоу «Клуб нічки». Програму НТН на перший тиждень вересня можна побачити тут.
 
Водночас власні джерела «ТК» на каналі повідомляють, що творча група «Агентів впливу» буде переведена на НТН і вироблятиме контент для цього каналу. Також, за інформацією джерел «ТК», канал незабаром можуть залишити виконавчий директор Олександр Ільяшенко та шеф-редактор інформаційної служби Ірина Милиневська. Цю інформацію у прес-службі не коментують.
 
Частина журналістів, які працювали над новинами «Вчасно», теж наразі шукають роботу. Репортерам запропоновано працювати над новинами для «Свідка», однак не всіх приваблює специфіка кримінальних новин. Як наголошує прес-служба НТН, примусових звільнень на каналі не буде. 
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY