detector.media
26.08.2008 15:18
На «Першому Автомобільному» стартує «Перший тест»
На «Першому Автомобільному» стартує «Перший тест»
31 серпня о 19.30 на «Першому Автомобільному» телеканалі відбудеться прем’єра нового проекту «Перший тест». Це телевізійний варіант професійних тест-драйвів у тому вигляді, у якому проводить їх найавторитетніший журнал Європи «Авто Більд».
 
Тест розбито на 3 блоки: у 1-му блоці «Кузов і салон» оцінюється дизайн авто, запас місця у салоні та його трансформація; у блоці «Двигун і ходова частина» експерти характеризують динамічні якості авто, його комфорт та поведінку; у третьому блоці «Вартість утримання» розглядають ціну машини, комплектацію і основних конкурентів.
 
Важливою є прозора, добре візуалізована система оцінки машин, яка використовується у програмі «Перший тест». Автор та ведучий програми Сергій Волощенко, який є головним редактором журналу «Auto Bild Все Ведущие» будує оцінку машин за 10-бальною системою. Тобто максимальна кількість балів у кожному блоці становить 10, а за весь тест – 30 балів.    
 
Одним із головних принципів відбору автомобілів для тесту стане свіжість моделі, тобто в руки експертів потраплятимуть лише авто, які щойно дебютували на українському ринку.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY