detector.media
22.08.2008 17:59
Новий сезон на ICTV стартує 1 вересня (дати і час прем’єр)
Новий сезон на ICTV стартує 1 вересня (дати і час прем’єр)
Новий сезон на телеканалі ICTV розпочнеться 1 вересня, повідомляє прес-служба каналу.
 
Зокрема, в цей день уперше вийде в ефір підсумковий випуск новин «Факти о 22:45», про запуск якого «Детектор медіа» вже повідомляла.
 
«15-хвилинний випуск підбиватиме підсумок дня та аналізуватиме найрезонанcніші події та їхній вплив на подальший розвиток країни й життя її громадян. Він складатиметься із трьох сюжетів про найважливіші події у політиці, владі, економіці, суспільстві. Програма охоплюватиме новини українського масштабу, але не оминатиме увагою й події міжнародного формату, які мають безпосередній вплив на нашу державу», - повідомляє прес-служба.
 
Вестимуть програму Віталій Ковач та Віктор Сорока, які чергуватимуться щотижня.
 
Повернеться в ефір суспільно-політичне ток-шоу «Свобода слова» з Андрієм Куликовим, яка виходитиме щопонеділка о 22.15, та програма «Максимум в Україні» (щоп’ятниці о 19.50).
 
Програма Костянтина Стогнія «Надзвичайні новини» з 1 вересня виходитиме в ефір двічі на день – о 19.20 і 22.15. Також щонеділі о 13.00 виходитиме цикл документальних фільмів про подорож знімальної групи Стогнія у Бермудський трикутник – «Експедиція до Бермудського трикутника».
 
Проект «Чудо-люди», про який раніше повідомляв сайт «Дуся»,  з 5 вересня виходитиме щоп'ятниці о 21.15. 26 серпня читайте на «Дусі» цікаві подробиці нової програми.
 
Чоловічий тележурнал «Егоїст TV» із Юрієм Червинським виходитиме з 5 вересня щоп'ятниці о 23.00.
 
Нові серії ситкому «Леся+Рома» виходитимуть в ефір із 7 вересня щонеділі о 19.25. Щосуботи з 6 вересня о 7:35 демонструватиметься україномовний серіал власного виробництва ICTV «Богун. Адвокатські розслідування».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY