detector.media
16.08.2008 11:04
Результати голосування в проекті «Имя Россия» обнулили
Організатор проекту «Имя Россия» - Всеросійська державна телерадіокомпанія (канал «Россия») – прийняв рішення змінити правила голосування та обнулити поточні результати, повідомляє Newsru.com.
 
Згідно з новими правилами, проголосувати тепер можна, лише відповівши на запитання, розміщене на персональній сторінці претендента і довівши, що ви – не «робот». Тепер, на думку організаторів конкурсу, неможливо просувати кандидата у верхню частину списку за допомогою спам-роботів та хакерських атак.
 
«Війна машин скінчилась. Тепер наш ресурс стає ближчим для тих, хто більше цікавиться вітчизняною історією», - прокоментував це рішення продюсер проекту Олександр Любимов.
 
Нагадаємо, у списку 50 кандидатів на уособлення російської історії у вересні внаслідок голосування має залишитись дванадцятеро. До обнулення результатів на першому місці за кількістю голосів був російський святий Сергій Радонезький, за ним – Йосиф Сталін та Володимир Ленін. Також до списку було включено померлого 3 серпня Олександра Солженіцина.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY