detector.media
13.08.2008 09:13
«Україна» платитиме Савіку Шустеру в залежності від рейтингів
Вартість програми Савіка Шустера, яку його компанія «Савік Шустер Студіос» вироблятиме для телеканалу «Україна», залежатиме від рейтингових показників. Про це в інтерв’ю інтернет-виданню «Медіабізнес» повідомила програмний директор ТРК «Україна» Ірина Курчакова.
 
«Якщо рейтинг великий, ми платимо більше, маленький – менше. Таким чином, Савік зацікавлений робити програму так, щоб вона мала максимальні рейтинги», - сказала пані Курчакова. Вона також озвучила рейтингові сподівання каналу: «Ніхто не розраховує на ті ж показники, які були у «Свободи Савіка Шустера». «Інтер» має багаторічну історію і максимальне охоплення серед комерційних каналів. За нашими попередніми прогнозами, щоденні програми матимуть частку близько 8% і вищу (аудиторія 18+), а підсумкова програма у п’ятницю – мінімум 12%». У разі, якщо рейтингові показники не задовольнятимуть канал, трирічний контракт між «Савік Шустер Студіос» та «Україною» може бути розірваний.
 
За словами Ірини Курчакової, на момент розмови з «Медіабізнесом» «Савік Шустер Студіос» ще не надала «Україні» детальної концепції програми. «Можливо, шоу стане більш розважальним, з елементом infotainment. Це стосується і щоденних випусків із годинним хронометражем, і п’ятничних – двогодинних. П'ятничні шоу відрізнятимуться від програм Савіка у будні тим, що там обговорюватимуться підсумки тижня, подробиці найцікавіших і важливих подій», - каже програмний директор «України».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY