detector.media
07.08.2008 14:30
«1+1» покаже серіал «Потворна Бетті» – американську версію «Не родись красивой»
«1+1» покаже серіал «Потворна Бетті» – американську версію «Не родись красивой»
У новому телесезоні канал «1+1» покаже американську версію колумбійського формату Yo Soy Betty, la Fea – Ugly Betty («Потворна Бетті»). Цю інформацію «ТК» підтвердили у прес-службі телеканалу. 
 
Нагадаємо, «1+1» уже транслював російську версію цього фільму – «Не родись красивой» виробництва російської компанії «Амедиа». Саме успіх цього серіалу на «1+1», за словами програмного директора каналу Дарії Фіалко, спонукав придбати американську версію формату.
 
«Серіал "Не родись красивой" пройшов на "1+1" із великим успіхом, – каже Дарія Фіалко. – Ми впевнені у тому, що українському глядачеві буде цікаво побачити, що значить "не народитися вродливою" в Америці. Крім того, Ugly Betty мав дуже високий рейтинг під час трансляції на американському телеканалі АВС». Поки що прес-служба не повідомляє, у який час демонструватиметься серіал.
 
«Потворна Бетті» вийшла в ефір телеканалу АВС у 2006 році. Продюсером серіалу виступила акторка Селма Хайек. Головні ролі зіграли Америка Феррера, Тоні План, Марк Інделікато, Алан Дейл та інші.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY