detector.media
31.07.2008 14:26
Акціонер СТС купив болгарську телекомпанію
Акціонер СТС купив болгарську телекомпанію
Шведська телекомпанія Modern Times Group (MTG), яка є одним з акціонерів російського медіахолдинга СТС, придбала приватний болгарський канал Nova Television за 620 мільйонів євро. Про це повідомляє Lenta.ru із посиланням на AFP.
 
Угода з викупу акцій Nova у її нинішнього власника Greek Antenna Group буде завершена протягом трьох місяців. Крім телеканалу, MTG одержить 80-процентну частку в болгарському журналі моди Eva.
 
Для MTG придбання Nova – не перше на цьому ринку. До цієї угоди група оперувала декількома каналами Diema, де мала 50-процентну частку акцій.
 
Серед болгарських телеглядачів від 18 до 49 років частка телепрограм MTG становила в першому півріччі 2008 року 18,2 відсотки. Крім того, в 2007 році MTG володів майже третю ринку телевізійної реклами в цій балканській країні.
 
Modern Times Group – найбільший медіахолдинг Північної Європи. У нього входять Viasat Broadcasting, Radio MTG, 7 інтернет-порталів й інші активи. У Росії MTG володіє 39,5 відсотка «СТС Медіа». Доходи холдингу в 2007 році склали 1,77 мільярда доларів. Як відомо, про придбання болгарських телеканалів TV2 та Ring TV нещодавно оголосила. СМЕ
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY