detector.media
28.07.2008 12:28
Юрій Сидоренко, Леся Харченко та Ірина Тимчишин ідуть із «ТСН»
Кореспонденти інформаційної служби Юрій Сидоренко, Леся Харченко та Ірина Тимчишин покидають департамент інформаційного та суспільно-політичного мовлення телеканалу «1+1». Цю інформацію «Детектор медіа» отримала з власних джерел на каналі.
 
За словами Юрія Сидоренка, йому «набридло займатися новинами». Він розповів, що планує працювати у продакшн-компанії «07 продакшн», що входить до групи «Інтер».   
 
Ірина Тимчишин відмовилася коментувати ситуацію, зазначивши лише, що наразі йде у відпустку.  
 
Леся Харченко у коментарі «ТК» сказала, що також планує у серпні покинути «ТСН» та працювати в інший програмі на «1+1». Щодо причин свого рішення, Леся Харченко повідомила, що її не зовсім влаштовує формат, у якому зараз виробляються новини на каналі.
 
Нагадаємо, раніше стало відомо, що в «ТСН» перейшли декілька журналістів та редакторів з СТБ. Раніше керівник департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення каналу «1+1» Наталія Катеринчук, коментуючи питання про кадрові зміни у «ТСН», зазначила, що з «ТСН» ніхто не звільняється, а ротації в межах каналу відбуваються за власним бажанням журналістів.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY